Etape | CADASTRU IN BACAU
0743 126 474
cadastruinbacau@yahoo.com

Etapele ce au loc in efectuarea serviciilor de cadastru

Pentru a ști la orice oră starea dosarului dumneavoastră de cadastru, vă vom prezenta tot ceea ce trebuie să cunoasteti în legătură cu realizarea acestuia precum și etapele prin care acesta va trece:

 

icon1Prima etapă constă în identificarea proprietații și analizarea actelor dumneavoastră de proprietate referitoare la imobilul pentru care urmează întocmirea dosarului cadastral.

 

icon5 Etapa a doua constă în obținerea informațiilor de către persoana autorizată de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară trecându-se apoi la efectuarea măsurătorilor.

 

icon2 Urmează prelucrarea datelor, întocmirea planurilor și prezentarea acestora beneficiarului pentru a-și da acordul în privința suprafețelor rezultate și întocmirea dosarului cadastral.

 

icon4

Depunerea dosarului de către persoana autorizată la sediul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară în cauză, înregistrarea acestuia în registrul general de intrări și comunicarea numărului de dosar beneficiarului.

 

icon3

Ultima etapă constă în soluționarea dosarului de către organele abilitate prin atribuirea unui număr cadastral și deschiderea unei cărți funciare, ridicarea de către persoana autorizată a Încheierii de intabulare, Extrasului de carte funciară și a Planului de amplasament și delimitare a imobilului și înmânarea acestora beneficiarului.

cadastru-in-bacau1

Design by DALIZON